25 oktober, 2011

Here I am again

Ongeveer een week geleden gaf ik antwoord op de vraag "Wat is je top 3 van blogs"? Dit kun je HIER teruglezen :)

Dit was niet de enige vraag die mij gesteld werd en in deze blogpost geef ik antwoord op de rest van de vragen! Hope you like it :)

306431_189711481106259_100002022247978_392103_1293288472_n_large
Waarom ben je begonnen met bloggen?


Ik ben begonnen met bloggen omdat ik andere bloggers altijd erg bewonderde, nog steeds hoor ;) Ik maakte veel foto's, zat vaak op weheartit en wilde mijn inspiratie delen! Ik blog niet over 1 vast ding, wat ik overigens best jammer vind. Ik heb niet een onderwerp voor mijn blog. Ik zet foto's van mezelf erop dit een vriendin maakt en zet inspiratie foto's erop. Mijn plan was om outfitfoto's te plaatsen, maar dat kwam er eigenlijk nooit echt van.. Als ik een betere camera heb (wat niet lang meer zal duren) wil ik meer foto's van mijn outfits laten zien en vooral veel buiten foto's!

Weten al je vrienden dat je een blog hebt? 
De meeste weten het wel, alleen diegene waar ik niet veel mee om ga heb ik het niet verteld. Het staat wel op mijn hyves en twitteraccount dus als ze het willen weten, kunnen ze mijn site altijd bezoeken hihi ;) Maar als ik het vertel aan iemand zijn de reacties altijd erg positief!


Waar haal je je inspiratie vandaan?


Ik haal al mijn inspiratie van de geweldige site weheartit.com. 2 jaar terug ontdekte ik de site, ik zocht voor achtergrondplaatjes voor op hyves en zo kwam ik op deze site. Het is erg handig, je tikt een woord in of onderwerp wat je zoekt en daar krijg je honderden plaatjes bij! Er staan vaak ook kleine zinnetjes of teksten in. Deze sla ik op en ik wil binnenkort deze teksten op gaan hangen in mijn kamer. 

Tumblr_lpztnrhn2n1qiln3bo1_500_large
Wat vind je het leukste om over te posten?


Dat is denk ik nail art. Dit is iets wat ik al heel lang doe. Jammer genoeg heb ik door school er zo weinig tijd voor... Daarom post ik ook niet veel de laatste tijd. Erg jammer natuurlijk.. Vandaag heb ik weer een nieuwe nail art gemaakt :)


Welke blogs volg je?


Ik volg veeeeeel te veel blogs hihi! Ik volg elke blog waar ik kan zien dat ze er moeite in stoppen en dat het er netjes uit ziet. Ik hou niet van rommelige blogs. Ik hou van fashion blogs, maar lifestyle blogs zijn zeker ook een grote favoriet bij mij!

Dit waren de vragen en antwoorden, wil je toch nog iets weten? Zet het in een reactie en ik reageer zo snel mogelijk terug :)

Xoxo Monique 

10 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk op geantwoord! :) Is dat de nail art die je hebt gemaakt, hij ziet er heel erg leuk uit! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahah ook van dat dikke krul haar? ;p
  leuke post,
  super mooie nail art!
  love

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg leuk om te lezen!
  en weheartit is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leeuk!Hele mooie nail-art! Ik hou ook echt van weheartit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk om te lezen!
  ik vind btw de foto's erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook vrijwel om dezelfde reden begonnen met lifestyle bloggen, maar volgens mij weten veel vrienden van mij niet hoe serieus het voor me is haha. X p.s. Die nail-art is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, leuk! De foto met je camera is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je reactie achterlaat Ik stuur zo snel mogelijk een reactie terug ♥
<3