18 november, 2010

nagels

 Ik houuuuu van nagels lakken en sinds kort heb ik een image plate van Konad Nails. Ik ben er echt hé-le-maal weg van! Deze imageplate heb ik . ------------>
Je kunt m bestellen op http://www.boozyshop.com/ De levertijd is 2-3 dagen! Dus erg snel! Je moet hiervoor wel een speciale nagellak hebben om deze te gebruiken. Dat heet een stempellak. Deze lakken zijn iets dikker dan andere en drogen heel snel. Ze zijn dus speciaal voor de image plate.

Als je niet weet waar ik het nu allemaal over heb leg ik het even voor je uit :)
Een imageplate is dus een plaat waarmee je figuurtjes op je nagels kunt 'stempelen' . Om dit dus te kunnen gebruiken heb je dus een stempel en een schraper nodig.

Die zien er zo uit ----->
Op de foto zie je bijvoorbeeld de vlinder. Als je die op je nagel wil hebben doe je het volgende;
Je doet de speciale nagellak op het figuurtje. De nagellak komt dan in het figuurtje. Dan pak je de schraper. Je schraapt dus het overtollige nagellak weg. Dan blijft alleen de nagellak over die in het figuurtje zit. Dan pak je snel de stempel. (snel want de nagellak droogt snel). Je gaat met de stempel over het figuurtje. Dit doe je met een soort draaiende beweging. Zo heb je het figuurtje op de stempel zitten. Dan wil je het figuurtje op je nagel hebben. dit doe je met dezelfde draaiende beweging als bij de imageplate. Als het goed is heb je dan het hele figuurtje op je nagel zitten. Als je zeker wil zijn of de nagellak goed blijft zitten doe je er nog een blanke top coat overheen. En dit zou het resultaat kunnen zijn:
lijkt dit jou ook iets?
xoxo monique'

4 opmerkingen:

 1. dat is echt heeeeeel leuk. <3


  www.chocolatesasha.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, dat lijkt me echt heel mooi! is het jou ook al gelukt? :3

  www.veer-blog.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi jaa die fotos die er staan met bloemetjes en sterren enzo zijn mijn handen haha:$

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb het ook, je moet wel veel oefenen want in het begin mislukte het steeds bij mij. nu gaat het wel een beetje, mooi is het wel jaa<3

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je reactie achterlaat Ik stuur zo snel mogelijk een reactie terug ♥
<3