16 november, 2010

GLEE ~

Je kent het vast wel. GLEE! De serie is elke dinsdag om half 9 te zien op RTL 5!

Ken je het nog niet? Dan is hier een korte samenvatting;

Glee is een Amerikaanse musical, comedy, drama televisie programma. Het verhaal vertelt over een middelbare school koor. Glee word ook wel de nieuwe high school musical genoemd, maar ik vind dat het daar helemaal niet op lijkt.

Het Glee koor wil heel graag meedoen aan een wedstrijd aan het eind van het schooljaar. Alleen hebben ze een probleem..hun koor is niet populair. Tijdens het schooljaar zullen ze alles uit de kast halen om te laten zien dat ze hartstikke goed zijn en dat ze de wedstrijd gaan winnen. Natuurlijk is er wel weer één persoon die daar een stokje voor wil steken..

De cast bestaat uit allemaal verschillende personages.
De Glee Cast bestaat uit de volgende personages: Artie Abrams, Rachel Berry, Tina Cohen-Chang, Quinn Fabray, Finn Hudson, Kurt Hummel, Mercedes Jones, Santana Lopez, Brittany Pierce, Noah Puckerman en Will Schuester.

De Glee cast coveren veel bekende liedjes zoals don't stop believing, defying gravity, lean on me, empire state of mind en nog veel meer! Als je wil weten welke liedjes Glee allemaal gezongen heeft, kijk je op http://www.http//www.songteksten.nl/artiest/106989/glee-cast.htm.

Funny facts:

Lea Michele Sarfati (zij speelt Rachel in Glee) heeft 7 tattoeages, ze heeft een vlinder op haar linkervoet, de tekst 'I believe'op haar pols, twee muzieknoten op haar linkerschouder, een gouden ster op haar rechterpols en 'Imagine' op haar rechtervoet.
Lea bedenkt samen met de cosume designer haar outfits in Glee.

De auditie van Lea Michele;

http://www.youtube.com/watch?v=-YkC8SqUciI


Ben jij ook een Gleek?

xoxo monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je reactie achterlaat Ik stuur zo snel mogelijk een reactie terug ♥
<3