02 mei, 2012

long time ago..

Heey blogsters,

Het is een hele tijd stil geweest rond dreamslovechanel, wel 4 weken lang!!
Dat komt omdat school toch echt te druk word en ik niet weet of ik het bloggen nog wel leuk vind..

Ik zit er aan te denken om te stoppen met mijn blog, of ik hou mijn blog maar dat ik het alleen nog update als ik iets nieuws te melden heb ;)

Wat vinden jullie wat ik moet doen?

xoxo Monique


7 opmerkingen:

 1. aahw wat jammer dat je wilt gaan stoppen.
  ik zou zelf je blog nog gewoon houden en als je een keer er op wilt bloggen dat je dat dan doet.
  ik had zo ook een tijd geen zin om te bloggen en dan deed ik dat niet. niemand zei er wat van. maar op een gegeven moment had ik er ook weer even zin in en dan begon ik weer. dus ik zou je blog wel houden want als je een keer niks te doen hebt of gewoon zin hebt om te bloggen dat je het dan nog wel kan doen. anders moet je helemaal opnieuw beginnen.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer zeg. Ik zou doorgaan - maar ja ik kijk anders tegen bloggen aan dan jij!
  Als je het ECHT niet meer leuk vind, inderdaad 'stoppen' maar af en toe updaten. Verwijderen niet doen! Ook al post je er nooit meer op, hier heeft geweldig veel tijd in gezeten. Je moet het zelf weten - je kunt ook een blogbreak nemen en later weer terugkomen.. als je het weer 'wil', weer zin in hebt! Misschien ga je het wel missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gewoon doorgaan en lekker updaten wanneer je er zelf zin in hebt!
  heel veel hebben toch bloglovin dus kijken ze automatisch als er een nieuwe update is:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is wel jammer als je je blog helemaal verwijderd, er heeft zoveel tijd ingezeten! Maar aan de andere kant, als je weer zin hebt kan je met een nieuwe blog ook weer een hele nieuwe start beginnen. Het is een moeilijke keuze, maar misschien kan je ook inderdaad soms updaten op deze blog. Ik kijk inderdaad ook automatisch als er een nieuwe update van een blog is!
  Succes met de beslissing! Hopelijk blijf je nog wel af en toe updaten, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik moet zeggen dat ik je blog nog maar heel kort volg, dus ik 'ken' je nog niet echt, als je begrijpt wat ik bedoel. ik weet dus ook niet of ik echt passend advies kan geven. wat ik wel weet is dat er een reden is waarom ik je blog ging volgen: omdat hij geweldig is! dus daarom zou ik heel graag willen dat je doorgaat! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zou het leuk vinden als je doorgaat, heb even op je blog rond gekeken en ik zou graag wat meer posts willen zien. ik heb zelf ook een periode gehad van, ik wil stoppen maar toen ben ik me meer op een richting gaan richten (in mijn geval was dat mode en fotografie)en bleek dat ik zeker wist dat ik dat gewoon heel leuk vind. je moet er even achter komen wat bij je het beste past en waar je je goed bij voelt om over te posten, dan wordt het zeker een stuk leuker!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je reactie achterlaat Ik stuur zo snel mogelijk een reactie terug ♥
<3