09 mei, 2011

Where are they now?


Kijk jij wel eens America's next top model? Je hebt vast wel altijd een favoriet. En wat als zij winnen? Wat gebeurd er dan met hun?

naast de titel America's Next Top Model, winnen ze nog: een contract bij IMG Models, een contract van 100.000 dollar bij cosmeticabedrijf CoverGirl en een cover in Seventeen magazine !

Winnares 1 van Antm: Adrianne Curry

Adrianne kwam na de titel van 'Americas next top model' in vele tijdschriften te staan. O.a. Stuff, USWeekly en Maxim. Ze stond ook in de top 100 mooiste vrouwen in de wereld. Adrianne werd ook gevraagd om naakt in de Playboy te willen staan. Playboy betaalde haar 2 miljoen dollar hiervoor! Ze kwam hierdoor ook in de top 25 meest sexy vrouwen van het jaar. Curry verscheen ook in een aantal TV shows  waaronder de VH1 reality show, "The Surreal life". Daar vond ze haar man, Christopher Knight. Ze wonen samen en VH1 maakten een reality show over hun, genoemd "My Fair Brady". En ze zijn alweer aan het derde seizoen toe. Curry is nu nog steeds erg succesvol en loopt runway shows, staat in tijdschriften, komt op TV en schitterd in een aantal films!

Cycle 7: Cari Dee English

Deze 21-jarige blonde schoonheid uit Fargo, was de winnaar van Cycle 7 van ANTM. Ze was het meest bekend tijdens het seizoen omdat ze een ongepaste opmerking gaf aan Nigel tijdens een fotoshoot. Maar de jury zag het door de vingers en benoemde haar toch als winnares.  Wat nieuw was, was dat ze een contract wonnen bij Elite en stonden ze niet meer in de Elle maar in de SeventeenDe Covergirl opdracht was het enige wat hetzelfde is gebleven als de vorige seizoenen. Sinds ze gewonnen heeft, is CariDee uitgegroeid tot de woordvoerder van de National Psoriasis Foundation, die dicht bij haar hart zit sinds ze last heeft van psoriasis.  Ze heeft gemodelleerd voor InTouch tijdschrift Seventeen en heeft gemodelleerd voor Wedding Style, JC Penney en nog veel meer.

Cycle 8: Jaslene Gonzalez

Jaslene_large
Jaslene maakte haar eerste verschijning op ANTM de halve finales van Cycle 7. Maar ze ging niet door, Tyra spoorde haar aan om terug te komen en het opnieuw te proberen. Het volgende seizoen was ze terug en klaar om te winnen Ze komt uit Chicago, (maar geboren in Puerto Rico) en was slechts 20 toen ze de won. Haar prijs was het winnen van een contract met Elite, Covergirl en Seventeen magazine. Zij verscheen ook in de New York Post, InTouch Weekly, Us Weekly en heeft een rolletje in de film John Leguizamo, Humboldt Park. Jaslene heeft gemodelleerd voor tonnen van tijdschriften, en net als Dani, is een van de weinige ANTM winnaars waarbij hun contract bij Covergirl verlengd is.
Cycle 11: McKey (Brittany Sullivan)

Mckey_large
Omdat er nog een andere deelnemer was die brittany heette moest 1 van de twee haar naam veranderen. Brittany Sullivan koos daarvoor, en veranderde haar (modellen)naam is McKey.
McKey had een erg sterke kaaklijn en hierdoor viel ze erg op. McKey won mede daardoor ook ANTM 11! Ze heeft in vele tijdschriften gestaan zoals, InTouch en Seventeen magazine. En ze stond op de cover van Chicago Scene. McKey liep ook runway shows voor o.a. G-star en EиD.

Cycle 14: Krista

Fotoshoot 9; Krista
De winnares van het laatste seizoen dat in Nederland is uitgebracht is Krista. Ook zij won de geldprijs en het modellencontract. Ik ben erg benieuwd hoe ver zij het gaat schoppen in de Modellenwereld!

Xoxo Monique

4 opmerkingen:

 1. I, vond CariDee echt mooi, Jaselen was echt irritant xD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh dankje, ik wist nog niet wie er gewonnen had het laatste seizoen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waaauw, war heb je die foto's vandaan? ik zoek al een tijdje foto's van de ANTM seizoenen. xx
  this-inspired-me.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je reactie achterlaat Ik stuur zo snel mogelijk een reactie terug ♥
<3